Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megasztár búcsúdalok

Megasztár 1. (Csillagdal):

"Volt úgy, hogy azt gondoltam nincs miért és nincs esély, kihunyt a szenvedély és elaludt a nagy tűz. Nem hittem volna, van olyan, hogy újra és még tovább, ami egyre feljebb űz. Felpattant egy kósza szikra s meggyújtott hirtelen, éreztem menthetetlen lángrakap a lelkem. Felízzott minden s ragyogtam újból, mint azelőtt, olyan tisztán és fényesen."

"Kell az, hogy álmodj velem, kell az, hogy gondolj rám, érezd, hogy ott leszek, ha újra jön az éjjel. Tápláld hát bennem a lángot minden nap ugyanúgy s többé nem veszítesz el."

Megasztár 2:

"Csendre int az élet minket. Egy álom lassan elgurult, mégis nem hiszem, hogy végleg nem látlak már téged."

Megasztár 3:

"Égbe rajzolt képregény az életünk csupán. Jövőnk előtt áldogálunk félve és bután, de attól érdekes, hogy oly bizonytalan s a toll mely sorsod írja más kezében van."

Megasztár 5. (Álomvilág):

"Ne bánd, minek a könny, mosolyod add és úgy köszönj, vár rád majd egy újabb folytatás. Menni kell, akad egy út ami a jó irányba fut, lépj rá az majd végig járható."

Megasztár 6. (Kísérj tovább):

"Veled lettem azzá, ki most előtted áll, féltve őrzött kincseimbe utata ragyogtál. Nem téved a szív, ha egyszer megszerettél, az vagyok én."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

búcsúzóul

(Mádel Bianka, 2014.06.04 19:08)

Kedves Zsuzsa néni!! Nagyon sajnáljuk hogy most el kell válnunk! Ez a gyönyörű 4 év olyan csodás volt hogy már én is s
s

írva fakadok!

Re: búcsúzóul

(Bódi Zsanett, 2014.06.04 19:10)

Én is nagyon sajnálom Zsuzsa néni!! Jövőre Berentés tanár néni is jó lesz de Zsuzsa néni megtanított minket minden szépre jóra !! de Ildikó nénit se feledjük el Bianka