Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Geg

 Az élet nem Hollywood:

"Az élet nem Hollywood, nincsen visszaút. Hogyha úgy érzed rossz az irány, nem jön a csapó, nem szólhatsz, hogy állj; minden megy majd tovább!"

Néhány év után:

"Néhány év után még mindig ég a láng és remélem örökké így lesz. Elkerül a vég s majd 50 év után még mindig gondolj rám. Hazudj kérlek, hitesd el, hogy messze még a vég!"

"Rég, valahol a múltban minden más volt még, csak a pillanat számított s így volt szép. Aztán jött a változás, egy látomás, hogy rám találsz, elvarázsolsz már. Szerelmem, sose gondoltam, hogy lehet végtelen, mint a romantikus régi filmeken. Happy end az életünk, létezünk s két kezünk összezárul."

A mi filmünk:

"Egyszerű a történet, tudom jön majd folytatás, miénk lesz a főszerep hisz nem számít már más. Csak az a fontos, hogy itt vagyunk és a filmünk megy tovább. Élünk, érzünk, álmodunk, te vársz rám s én várok rád."

Álmodom:

"Hűvös, fázós hajnalon pihensz a vállamon. Testedtől én felolvadnék, melegíts fel, hogy tudjam: élek még!"

Dübörög az életem:

"Dübörög az életem ezerrel, ha ez neked túl gyors, hát felejts el! Hogyha egyszer mégis változnék, az úgysem én lennék."

Fájó emlék:

"Nem történt más, ez szerelem volt. Értünk ragyogott le fentről a hold. Nem vártuk, mégis így alakult s nincs vissza út soha már. A múlté talán,de szerelem volt. Értünk ragyogott le fentről a hold. A meddig élek nem feledem bárhogy legyen ezután."

 Álmodj velem:

"Álmodj velem mikor én álmodom, most millió csillag nyugszik a vállamon. Álmodj velem, csakhogy velem ébredj s én megosztok veled majd minden szépet."

Álom 2k7:

"Tudod jól a dal neked szól, benned él és elvarázsol. Minden álmot újra élsz még velem, hisz a szívem érted éltet, ugye régen érzed, félted."

Ég veled:

"Tudom rég már messze jársz a szívem mégis visszavár. Tudom már, de nem hiszem, nem hiszem, hogy véget ért. Nem lehet múló szenvedély, ne mondd azt: ég veled!"

Engem szeretsz:

"Sokkal jobb vagy minden jónál, többet mondasz minden szónál, sokkal szebb vagy minden szépnél, csak engem szeress még."

Nézz az égre:

"Nézz az égen szét, ez a nyár most csak a miénk. Ránk ragyog a fény, nézd."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.