Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cserháti Zsuzsa

A boldogság és én:

"A boldogság és én nem jöttünk össze sohasem, amíg nem kerültem el hozzád. A boldogság és én az vadonatúj szerelem, amíg nem találtam rád egyszerűnek tűnt a világ."

Add a kezed:

"Add a kezed, míg a nap nyugodni tér, aki szeret, ezer úton elkísér s ha fáj ahogy a szerelem sodor, ne bánd, képzeld, hogy újra szebb a világ. Szeress és gyere velem hűs éjszakákon át."

Amikor nelletted vagyok:

"Amikor melletted vagyok a szívem gyorsabban dobog és minden perc az álmok perce, amikor hozzád bújhatok."

"Melletted szélesebb a láthatár, melletted örökös a fény. Te vagy, kit szívem olyan várva vár, melletted minden az enyém. Amikor melletted vagyok, főleg csak egyre gondolok és az a legeslegszebb benne, hogy te is épp úgy akarod."

 Egy elfelejtett dal:

"Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép, míg csak élnem kell sose lesz másképp. Ugyanaz a fájdalom, ugyanaz az érzés, az a búcsú szó, amivel elmész. Nem számít, hogy hány év messzeség, az a perc ma sem múlt el még."

"Itt az éjjel és te nem vagy már velem, hogy fogd a két kezem, úgy mint régen és ha hívlak tudom senki nem felel, csak egy elfelejtett dal sír a szélben."

I love you baby:

"Az éveket nem számolom, volt pár csodás tavaszom. A holnapról nem álmodom, csak legyen mindig jó napom. Maradt még néhány barát, a szívük százegy karát, de más kincsem soha nem volt, mert párszor a sors kirabolt."

Menj el, csak ne bánts:

"Próbáltam úgy, ahogy én hittem, hogy jó. Készültem rá, bármi is várható, mégsem vettem minden akadályt, talán közben írtál néhány új szabályt."

Szeretlek mert:

"Szeretlek mert más vagy, mint a többi, senkihez sem hasonlítható. Szeretlek, mert úgy tudsz felém jönni, hogy a torkomban elakad a szó. Szeretlek, mert te is szeretsz engem s végtelen vagy, mint a messzeség. Szeretlek a zajban és a csendben és ahogy senkit nem szerettem még."

Szoríts a két karodba:

"Soha nem vártam így még senki mást, egyszerre mindenem te lettél, valami mélyban izzó ős varázs, ami hív és arra kér sose hagyj el senkiért."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.