Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nicole Scherzinger

2012.07.14

 You will be loved:

"The storm might break you down, but you get up again and learn from your mistakes. Forgive, but don't forget! Don't let it hold you back, 'cause sooner or later you will be loved, be loved, be loved." -> "A vihar letörhet, de újra fel kell állnod és tanulni a hibáidból. Bocsáss meg, de ne felejts! Ne hagyd, hogy visszatartson, mert előbb-utóbb szeretni fognak, fognak, fognak."

Don't hold your breath:

"I was under your spell for such a long time. Couldn't break the chains. You played my heart, tore me apart with all your lies and game." -> "Hosszú ideig a bűvöletedben voltam, nem tudtam letépni a láncokat. Játszottál a szívemmel, széttéptél a hazugságaiddel és játékaiddal."

Until you love you:

"Take a look in the mirror, you're beautiful. Take a moment to love, the one you are. Learn to accept yourself, 'cause it's the truth. Can't love nobody else, until you love you." -> "Nézz a tükörbe, gyönyörű vagy. Szentelj egy pillanatot a szerelemnek, te vagy az egyetlen. Tanuld meg elfogadni magad, mert ez az igazság. Nem szerethetszt mást, amíg nem szereted magad!"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.